یکی از مشکلات تصویر دوربین مداربسته که ممکن است هنگام استفاده از دوربین با آن مواجه شوید، قطع و وصل شدن دوربین مداربسته در شب و روز است. این مشکل می تواند باعث اختلال در کار دوربین مداربسته و از دست رفتن بخشی از تصاویر دوربین شود. برای رفع این مشکل ابتدا باید علت قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته را پیدا کنید. در این مقاله قصد داریم تا علت این مشکل در سیستم مدار بسته را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

در این مقاله می خوانید:

  • علت کار نکردن دید در شب دوربین مداربسته
  • علت قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته آنالوگ
  • علت قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته تحت شبکه
  • روش های رفع قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته

علت قطع و وصل شدن تصویر در شب

در برخی از مواقع ممکن است تصاویر دوربین مداربسته در روز به درستی نمایش داده شوند، اما با تاریک شدن محیط با قطع و وصل شدن تصاویر مواجه شویم. قطع و وصل شدن تصویر در دوربین مداربسته دید در شب رنگی و سیاه و سفید ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیافتد. در ادامه چند علت قطع و وصل دوربین مداربسته در شب را بررسی می کنیم.

  • خرابی و یا مشکل در منبع تغذیه: دوربین های مداربسته دید در شب، تصاویر شب را با استفاده از ال ای دی های مادون قرمز ثبت می کنند. دوربین های مداربسته در شب برای روشن شدن این ال ای دی ها نیاز به انرژی بیشتری دارند. اگر منبع تغذیه قادر با تامین این انرژی نباشد، LED ها نیز به درستی کار نمی کنند. در این صورت با قطع و وصل شدن دوربین مداربسته در شب مواجه می شویم.
  • خرابی چراغ های دید در شب: در برخی از مواقع ممکن است علت قطع و وصل دوربین مداربسته در شب، خرابی و یا سوختن ال ای دی های مادون قرمز دوربین باشد. با خرابی این چراغ ها، تصاویر دوربین مداربسته در شب با مشکل مواجه می شوند.
  • خراب شدن فیلتر IR-CUT: دوربین های دید در شب از فیلتر IR-CUT استفاده می کنند. فیلتر IR-CUT در روز و محیط های روشن از عبور نور مادون نور قرمز جلوگیری می کند. هنگامی که نور محیط کم و تاریک شود، این فیلتر کنار رفته تا نور چراغ های ال ای دی بتوانند تصاویر را ثبت کنند. گاهی ممکن است این فیلتر خراب شود. در صورتی که فیلتر IR-CUT خراب شده و یا با مشکل مواجه شود، دید در شب دوربین نیز دچار اختلال شده و تصاویر به درستی نمایش داده نمی شوند.

علت قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته آنالوگ

سیستم مداربسته آنالوگ از دوربین مداربسته آنالوگ، DVR، کابل کواکسیال، فیش BNC و منبع تغذیه تشکیل شده است. قطع و وصل شدن دوربین مداربسته آنالوگ می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در ادامه این دلایل را بررسی می کنیم.

اتصالات فیش BNC

دوربین های مداربسته آنالوگ به وسیله فیش BNC به دستگاه ضبط DVR متصل می شوند. یک علت قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته اتصال فیش BNC به دستگاه است. ممکن است اتصالات فیش به درستی انجام نشده باشد و فیش شل شده و یا از جای خود در آمده باشد.

مشکل در منبع تغذیه یا آداپتور

ایجاد مشکل در منبع تغذیه و آداپتور نیز می تواند باعث قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته شود. از سلامت منبع تغذیه اطمینان حاصل کنید. همچنین اگر در مسیر منبع تغذیه از تقسیم کننده استفاده می کنید، ممکن است با افت ولتاژ مواجه شوید. افت ولتاژ نیز باعث قطع شدن تصویر می شود.

خرابی و ایجاد مشکل در دوربین مداربسته

دلیل دیگری که می تواند باعث قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته شود، خراب شدن و یا مشکل در دوربین مداربسته است. همچنین ممکن است دستگاه ضبط dvr با دوربین مدار بسته سازگار نباشد. فرمت ویدئویی دستگاه dvr و دوربین مداربسته باید با یکدیگر سازگار باشند. برای ضبط تصاویر می توانید از DVR های هیبریدی استفاده کنید. این دستگاه ها با فرمت های مختلف و مدل های مختلف دوربین مداربسته سازگار هستند.

علت قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته تحت شبکه

سیستم مداربسته تحت شبکه نیز شامل دوربین مداربسته IP، دستگاه ضبط NVR، سوئیچ، منبع تغذیه و کابل شبکه است. اگر از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده می کنید و با قطع و وصل شدن تصاویر دوربین مواجه شده اید با ما همراه باشید.

اتصالات سوئیچ و کابل شبکه

اگر با قطعی تصاویر در سیستم های مداربسته تحت شبکه مواجه شدید، ابتدا اتصالات کابل شبکه و سوئیچ را بررسی کنید. در صورتی که اتصالات کابل شبکه و سوئیچ به درستی انجام نشده باشد و شل یا قطع شده باشد، تصاویر دوربین مداربسته قطع و وصل می شود. علت دیگر قطعی دوربین مداربسته، ضعیف شدن سیگنال وای فای است. در این صورت نیز تصویر دوربین قطع و وصل می شود.

خرابی در منبع تغذیه

دوربین های مداربسته برای کار کردن به تامین انرژی نیاز دارند. اگر در تامین انرژی مورد نیاز دوربین مداربسته مشکلی وجود داشته باشد، تصاویر نیز به درستی نمایش داده نمی شوند. منبع تغذیه و ولتاژ آن را بررسی کنید.

خرابی در دوربین مداربسته تحت شبکه

اگر تمام موارد ذکر شده را بررسی کردید و مشکل قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته شما برطرف نشد، ممکن است دوربین مداربسته دچار مشکل و یا خرابی شده باشد. در این صورت می توانید از متخصصان و کارشناسان دوربین مداربسته کمک بگیرید. هنگام انتخاب دوربین مداربسته به کیفیت دوربین مداربسته مورد نظر توجه کنید. همچنین از دیگر دلایل قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته، به روز نبودن نرم افزارهای دوربین است. توجه داشته باشید که نرم افزارهای دوربین مداربسته را به طور مرتب به روز رسانی کنید.

قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته

روش های رفع قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته

  • استفاده از دوربین مداربسته با کیفیت

از دوربین های مداربسته با کیفیت و برند معتبر در محیط استفاده کنید. ممکن است هنگام خرید با دوربین های مداربسته ارزان قیمت از برندهای متفرقه نیز مواجه شوید. اما توجه داشته باشید، این دوربین ها معمولا دارای کیفیت پایین و بدون گارانتی هستند. دوربین های مداربسته با برندهای معتبر و با کیفیت دارای طول عمر بیشتری هستند. همچنین این دوربین ها دارای گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر نیز هستند. در صورتی که دوربین با مشکلی مواجه شود می توانید به راحتی از گارانتی و خدمات پس از فروش آن استفاده کنید.

  • انتخاب دستگاه ضبط متناسب با سیستم مداربسته

یکی از راه های رفع قطعی دوربین مداربسته، سازگاری دوربین و دستگاه ضبط با یکدیگر است. همانطور که گفته شد در سیستم های مداربسته از دستگاه ضبطی استفاده کنید که با فرمت دوربین مداربسته سازگار باشد. همچنین در سیستم های مداربسته به پهنای باند دستگاه NVR و پهنای باند مورد نیاز دوربین های مداربسته نیز توجه کنید. پهنای باند دستگاه ضبط NVR باید متناسب با پهنای باند دوربین های مداربسته ای که به دستگاه وصل می شوند باشد. اگر پهنای باند دستگاه ضبط از پهنای باند مورد نیاز دوربین ها کمتر باشد، تصاویر دوربین مداربسته با مشکل مواجه می شوند.

  • اتصالات صحیح

یکی دیگر از راه های جلوگیری از قطع و وصل شدن تصویر دوربین مدار بسته، استفاده از کابل های مرغوب و اتصالات صحیح است. در سیستم تحت شبکه از کابل های شبکه با کیفیت و در سیستم آنالوگ از کابل کواکسیال مرغوب و با کیفیت استفاده کنید. همچنین به اتصال صحیح کابل ها، سوئیچ، فیش BNC نیز توجه کنید. در صورتی که اتصالات سیستم مداربسته به درستی انجام نشود، تصاویر دوربین با مشکل مواجه می شوند.

  • استفاده از منبع تغذیه یا آداپتور مناسب

اغلب دوربین های مداربسته نیاز به انرژی با ولتاژ 12 ولت را دارند. برخی دیگر از دوربین های مداربسته مانند دوربین های مدار بسته PTZ نیاز به ولتاژ بیشتری برای شروع به کار دارند. توجه داشته باشید منبع تغذیه و آداپتور شما باید قادر به تامین انرژی مورد نیاز دوربین مدار بسته باشد. همچنین توصیه می کنیم از منبع تغذیه با کیفیت مناسب استفاده کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)