ضبط تصاویر به وسیله دوربین مداربسته نیاز به اینترنت ندارد. اما انتقال تصاویر و مشاهده آن ها اغلب به وسیله اینترنت انجام می گیرد. گاهی ممکن است شما قصد مشاهده تصاویر خود را در خانه، کارخانه، شرکت، موبایل و یا مکان های دیگر داشته باشید. انتقال تصویر در دوربین مداربسته به معنی دریافت و مشاهده تصاویر از یک نقطه به نقطه ای دیگر است. انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت بستگی به مسافت و محل دریافت تصاویر دارد. در ادامه روش های انتقال تصویر بدون اینترنت را بررسی می کنیم.

در این مقاله می خوانید:

  • انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت در فاصله کوتاه و زیاد
  • نحوه انتقال تصاویر به وسیله آنتن رادیویی
  • انتقال تصویر دوربین مداربسته روی کامپیوتر
  • انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت در فاصله کوتاه

دوربین های مداربسته به دستگاه های ضبط متصل می شوند. تصاویر به وسیله دوربین ها ثبت می شوند و به دستگاه ضبط منتقل می شوند. دستگاه های ضبط تصاویر را ضبط می کند. حال اگر بخواهیم تصاویر را مشاهده کنیم باید مسافت بین نقطه نصب دوربین و مشاهده تصاویر را در نظر بگیریم. اگر این مسافت کوتاه باشد و فاصله دستگاه تا نقطه ی دریافت اطلاعات نزدیک باشند، می توانید از دو کابل HDMI و VGA استفاده کنید. با استفاده از یکی این دو کابل دستگاه را به مانیتور وصل کنید. تصاویر به راحتی در مانیتور قابل مشاهده هستند. اگر قصد تماشای تصاویر در کامپیوتر را دارید، می توانید کامپیوتر را به پورت LAN که در پشت دستگاه ضبط قرار دارد وصل کنید.

انتقال تصاویر دوربین مداربسته بدون اینترنت در فاصله زیاد

اگر محل نصب دوربین و قرارگیری دستگاه ضبط با محل مشاهده تصاویر فاصله ای دورتر دارد به دو روش با استفاده از سیم و بی سیم می توان تصاویر ثبت شده را دریافت کرد.

انتقال تصاویر با سیم

در این روش از انواع کابل دوربین مداربسته و فیبر نوری استفاده می شود. به این صورت که از محل نصب تا محل مشاهده تصاویر باید سیم کشی انجام شود. این روش در مسافت های طولانی پرهزینه و غیر منطقی است. در نتیجه استفاده از سیم در مسافت طولانی کاربردی ندارد.

انتقال تصویر دوربین مداربسته با وای فای

انتقال تصویر با روش بیسیم به وسیله بلوتوث، WIFI ،Infrared، آنتن های رادیویی و… صورت می گیرد. بلوتوث، WIFI و Infrared دارای برد های کوتاهی هستند. البته WIFI در مقایسه با بلوتوث و Infrared دارای برد بیشتری است. اما با این حال انتخاب مناسبی برای مسافت های طولانی نیستند. آنتن های رادیویی دارای برد زیادی هستند. از این رو استفاده از آنتن های رادیویی مرسوم تر است. آنتن های رادیویی قادر به ارسال اطلاعات تا فاصله 8 تا 10 کیلومتری هستند. از این آنتن ها در دو نقطه خاص و به صورت گیرنده و فرستنده استفاده می کنند.

به طور مثال دستگاه و دوربین های شما در کارخانه است. شما قصد مشاهده تصاویر در دفتر کارتان را دارید. اگر بین دفتر کار و کارخانه شما 5 کیلومتر فاصله باشد و قصد نصب آنتن برای این فاصله را داشته باشید، شما می توانید به راحتی بدون اینترنت تصاویر دوربین مداربسته کارخانه را در دفتر کار خود مشاهده کنید. در این روش تصاویر به وسیله امواج رادیویی منتقل می شوند.

نحوه انتقال تصاویر به وسیله آنتن رادیویی

انتقال اطلاعات به وسیله امواج رادیویی به دو صورت Point to Point یا همان پی تو پی و Multi Point to Point انجام می گیرد.

انتقال تصویر پی تو پی (p 2 p)

منظور از انتقال تصویر پی تو پی، انتقال تصویر به صورت نقطه به نقطه است. به صورتی که مبدا به عنوان یک نقطه و مقصد نیز به عنوان نقطه ای دیگر در نظر گرفته می شود. در صورت وجود مانع و عدم دید مستقیم دو آنتن، انتقال اطلاعات با مشکل رو به رو می شود. به همین جهت باید دقت کنید در این روش مانعی بر سر راه دو نقطه وجود نداشته باشد. به همین منظور می توان برای رفع این مشکل از دکل استفاده کرد.

انتقال تصویر پی تو پی

انتقال تصویر Multi Point to Point

این روش به صورت انتقال اطلاعات چند نقطه به یک نقطه است. به عبارت دیگر نقطه ای که اطلاعات دریافت می شود، نقطه مقصد است و مابقی نقاط مبدا هستند. در این روش تمام آنتن ها قادر به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود با آنتن مرکزی مقصد هستند.

انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت

انواع آنتن رادیویی

آنتن های رادیوی در سه نوع مختلف وجود دارند. این آنتن ها عبارتند از:

Flat: آنتن های رادیویی Flat زاویه تابش 90 درجه دارند.

Sector: زاویه تابش آنتن های 120Sector درجه است. از این مدل آنتن برای دکل مخابرات استفاده می کنند.

Omni: این نوع آنتن ها دارای زاویه تابش 380 درجه هستند.

انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت روی کامپیوتر

مشاهده و انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت بر روی کامپیوتر امکان پذیر است. شما می توانید تصاویر دوربین را به وسیله مرورگر کامپیوتر تماشا کنید. برای این کار کافیست دوربین و کامپیوتر خود را با استفاده از کابل های شبکه به درستی به یکدیگر متصل کنید. سپس مراحل زیر را انجام دهید.

  • مرورگر کامپیوتر خود را باز کنید.
  • با وارد شدن به منوی Tools گزینه ی Internet Options را انتخاب کنید.
  • در بالای پنجره دکمه ای به نام Security وجود دارد. بر روی آن کلیک کنید.
  • بر روی گزینه Custom level کلیک کنید.
  • پنجره ای باز می شود که پایین آن تنظیمات Active X Controls دیده می شود.
  • گزینه ی Prompt و یا Enable را فعال کنید.
  • پس از انجام تغییرات بر روی گزینه OK کلیک کنید.
  • آدرس دوربین مورد نظر خود را بر روی کامپیوتر پیدا کنید تا تصاویر دوربین مداربسته بر روی کامپیوتر نمایش داده شوند.

انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

برای انتقال تصاویر بر روی موبایل بدون اینترنت نیز روش هایی وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از دوربین های وایرلس است. دوربین های وایرلس دارای حداکثر برد تا شعاع 100 متری هستند. این دوربین ها دارای دوام و عملکرد پایینی هستند. همچنین در هنگام نصب باید توجه داشته باشید که مانعی بین دوربین و نقطه دریافت اطلاعات وجود نداشته باشد. زیرا که وجود مانع بر سر راه باعث اختلال در انتقال اطلاعات می شود. این دوربین ها به دلیل محدودیت در مسافت، کاربردی در مسافت های طولانی ندارند. همچنین به دلیل حساسیت های امنیتی استفاده از این دوربین توصیه نمی شود.

4.3/5 - (3 امتیاز)